查看: 4693|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

火法加點問題[不斷更新問題(回復)]

關閉 [複製鏈接]

我係火屬= =想做法師..
加智同敏
要學d咩技 = =??
仲有卡住係11lv唔知點升=-=
仲有.......d人話掛機  夠竟係點樣掛機= =唔該晒!!
回復

=.=點解你唔用水呢-.-你要做法師既話-.-

學咩技?-.-學分子閃電 魔神封嶽擊 審判之雷

你11lv既話=.= 你可以去飛龍洞到升

至於掛機升-.-你一開始物品果到應該會有個遙控器-.- 係果到禁-.-"

升lv記住帶多d補品丫^o^"
回復 支持 反對

水同火有咩分別??
同埋我點敏智 有無點錯
回復 支持 反對

=.=其實你點加都冇問題-.- 有d人全智 有d人2智1敏 有d人2智1體-.- 只係睇你鐘意加咩點而已-.-
2智1體就冇咁易死=.=全智就當然魔攻比較高 2智1敏就先手會高d-.-"
其實我都唔知-.-"水系d技好似同火系有小小唔同-.-"係創人物 簡女神果到=.= 佢果到話火係強於近戰=.=水係強於輔助攻擊(記得好似咁樣-.-")輔助攻擊=法術攻擊=.="(應該係掛-.-)
回復 支持 反對

加智囉-.- 全加 應該好勁
回復 支持 反對

我開左隻人仔原本係用黎挖掘的...
但出左挖掘術搞到要升lv
e+我玩全體~_~ 準備去學輔助術=v=
回復 支持 反對

我想點 法師d技邊到學= =
仲有..要拎咩武器
仲有= =我唔明d人交易既錢 ...銀幣就只可以同npc買野
咁同玩家交易果d錢點拎到= =
幾時先上等兵
仲有仲有= =法師d技係[術]定係[技]
回復 支持 反對

其實呢= =你地錯晒la...法c係玩火先強...分子閃電...10lv打前方4格...但係火地炎轟擊...自身周圍16格...
扣血差唔多....所以法c火先強!!!
法c點法...想全攻就3智
同寵玩合就可能要+d敏
想冇咁易死就+體
力不用
魔防...暫時沒用- -除非你玩pk
回復 支持 反對

其實呢= =你地錯晒la...法c係玩火先強...分子閃電...10lv打前方4格...但係火地炎轟擊...自身周圍16格...
扣血差唔多....所以法c火先強!!!
法c點法...想全攻就3智
同寵玩合就可能要+d敏
想冇咁易死就+體
力不用
魔防. ...
victor35tg 發表於 25-1-2009 12:31

你所講既只不過係關於格仔的大小=.="而已
打得多格冇用-.- 要扣得多才是王道-.-
回復 支持 反對

其實呢...最重要我想知系邊到學技= =
回復 支持 反對