查看: 8985|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

眼看war3接近滅亡.."

大家好.."
我係ggc既玩家<--小部分香港人 愈黎愈冇品啦..
平時係k y o 到玩 都環好d 但一到k Y o 2 d人就好膠
唔夠打就踢.講粗口...跟住我去到kYo 1  又玩 ..
我玩果心 用1技分身 跟住供裝比真田爆塔..又比佢地話唔識玩..我o哂咀///
而且 而家 d假圖好多..我相信大家知道紅色信長11.2b特別多...假圖 上上左下 我開始都玩得幾過引
後黎覺得有d悶..d人知道假圖就唔入黎..所以就唔玩假圖啦..跟住.我轉去ggc..
由於7~8月個陣時...vlan冇啦啦改板 令到d冇品玩家流入ggc..
係港信入面唔夠打就用踢人外掛,...用粗口話人..."
眼看香港玩家既水平下降緊....你冇技術你可以學 冇品就唔得..
因為我之前做過無數既壞事 ..想提點下你地.唔好學我咁..講到呢到
鍾意就回下 唔鍾意就走 /比d意見
多謝睇左我呢個post
多謝
回復

唉..呢D事經常都有架啦= =我試過連續十幾場未過10LV就要RE了= =前前後後用去既時間都有1-2個鐘..
自從個次之後我個心就淡哂...對WAR3冇哂興趣....不過有時FD叫到都會玩下既...而令我仲有少少好感既
就得番團戰......起碼D人一係一次過走場..一係就5-5完場..同埋質素都有番咁上下....所以呢最緊要自己玩得開心就得啦-3-
回復 支持 反對

但宜家仲見到好多人有玩..由其係信長
回復 支持 反對

呢排都系甘= =
次次v中隱英殺個場主兩次就會彈game!
回復 支持 反對

點解要當war3=信長?
回復 支持 反對

GGC團 我成日都RE

但唔會滅亡

好多人玩信長
回復 支持 反對

WARCRAFT仲有正規戰, RPG, 小遊戲....
唔一定只係要玩信長GE

加上人地無品JE, 又唔關大家事, 唔好一LOK竹打沉一船人
回復 支持 反對

@@"...我玩war3有時都係玩正規戰/...都好少玩信長ge
回復 支持 反對

D人好多都系甘冇品
回復 支持 反對

WAR3滅亡咪等出WAR4 LO
回復 支持 反對