查看: 33479|回復: 488
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] 皇朝,誠意邀請你加入 ^^"(19/11/09再度開始收人)

皇朝會徽

大家有冇試過組野團成日俾隊友拖累??有冇試過俾人圍死冇人幫??而家唔駛怕,有我地幫你!!
誠徵有心長打長組既隊友,就算你同我技術一樣咁差都唔緊要,最緊要大家肯夾肯練,唔好兩局走人... ...

本會優點
01)設有挑戰基制,由於職位有限,為免出現籠斷,團友歡迎挑戰現任教官,獲勝者則可取代,加強良性競爭
02)曾於PC Game Weekly公開比賽奪取冠軍

03)定期團練活動,促進團友間彼此技術
04)定期團內活動(例如:車輪戰比賽,單P比賽,汁雞王比賽... ...)
05)固定小隊制,以訓練團隊默契性質,助你以弱勝強
06)系統性管理,專責處理團友不和以及方便小組討論戰術
07)設有多重職位基制,責任鮮明,晉升為 隊長 / 考官 / 顧問 後可擁有管理權
08)洗任團,助你極速升機
09)解任專組,專責支援團友解任
10)不定期開設技術講座班,教授講解團戰單P要訣
11)強勁機體分享,助你發掘更多被人遺棄的神級機體
12)設有M群,整團人一齊討論,易於增進技術亦可解悶
13)團友自製各種技術影片提供參考
14)24小時團友支援,包有人陪你打

15)不定期進行 正選 VS 後備 選拔賽,保持正選團友實力

希望下一個會係睇緊呢篇野既你加入!!

以下為當次比賽勝利後之刊登文章:

戰友名單,共43位(排名不分先後)
團長:蒼冥之翼
管理層:CODE﹑夜﹑膠特大屍

團戰考官:蒼冥之翼﹑膠特大屍
拳機顧問:蒼冥之翼
剪機顧問:蒼冥之翼﹑膠特大屍﹑夜
包機顧問:蒼冥之翼﹑寂滅X
解任專員:cKins
教學製片:蒼冥之翼

其他團友:Mystery迷﹑ZonGs﹑真夏﹑玲木﹑超級逃犯﹑閃光男罻﹑亞色斯﹑freedom7﹑乂地地乂﹑evilkcc﹑eViL12﹑Adamlx﹑Godlike﹑蟬時雨﹑MrT﹑凰﹑剎那gundam﹑鍾BEN﹑天鎖﹑芝士火鍋﹑kaiho﹑乂戰神零零七乂﹑X女車上為客口膠﹑BaBySiu﹑釣魚﹑0o小乂朗子o0﹑zing一cks﹑覺醒的紅心之王﹑牙膏我只用黑人﹑李春風﹑卍小黑鯊卍﹑斷罪者﹑美砂亞曼妮﹑o67o

聲名
由於近日受到某幾位板友要求入團而出現問題,為免不愉快情況再度發生,因此先小人後君子,在此提出聲明~~
如果你係果D未入團已經瓜瓜嘈,又話自己點勁點勁,又話咩要同最勁果個打,我地打得贏先入既話,咁麻煩你可以唔駛聯絡我地,因為我地講求團隊精神,唔需要單P神人,更加唔需要獨行俠~
我地全團一致唔歡迎呢種冇禮貌同冇品既人,唔該晒~

會規
01)所有團內成員需把遊戲內簽名改為[皇朝]
02)保持EQ,嚴禁挑釁或辱罵任何其他玩家及團友
03)加入M群後,將名稱改為遊戲內ID(此舉並不會影響你MSN正常名稱,請放心)
04)必需常上M群以保持聯絡以防出現幽靈會員,一星期唔出現而無事先通知將被退團而不作另行通知
05)嚴禁討論 ﹑實行﹑發放任何有關改機 / 改速既資訊

條件:(請留意,紅字為必須,其他為次要)
01)入到高頻
02)通過考試,合格者才能成功入團(考試範圍:5場4V4 / 艦戰 / 自由對戰,以測定你既支援性,合作性,進攻﹑防守戰術)
03)有MSN而且常上
04)團隊精神,願意真誠合作商討戰術一齊慢慢成長
05)經常上線同團友交流
06)拳﹑剪﹑包,最起碼是但精通一樣
07)初頭入團夾唔到戰術一定要有俾人鬧到反艇既心理準備(捱得鬧肯學既人包你大有成長)
08)由於人數眾多,新團友將有機會被編入後備組

09)本團架構複習,成功入團並不等於可以打公會戰(打公會戰必須入團後再經第2輪考試)
10)鐘意得閒解吓任務 < 你唔鐘意解都冇所謂,純附帶講埋= ="
11)個人思想成熟D,唔好小朋友
12)唔好串
13)是但有一部自己合出黎既機証明你都係玩左一段時間同埋係有要求既人... ...
14)唔好輸左就語無論次
15)唔好成日爆粗

有意入團者必須主動根據以下格式Add其中一個MSN洽談(為免重復,請先聯絡其中一位)

格式參考:
遊戲ID:
官階:
善用機體:
考試時間:

聯絡人:
ange_hk1980@yahoo.com.hk(蒼冥之翼)
godfrey1992@hotmail.com(膠特大屍)
louislui00@yahoo.com.hk(夜)

如無留下MSN以及個人基本資料將不被回覆
(有意者順便響度回覆留名,唔該晒各位^^")

回復

大家好!!!!!!!希望大家會入
回復 支持 反對

-_-加油!!!!!!!皇朝
回復 支持 反對

我入x]
._.
幫手推推推
回復 支持 反對

好似好少人再推推
回復 支持 反對

加油吧!!!!皇朝
推推推.......
希望成為一個技術強ge一個公會啦><
回復 支持 反對

路過...幾吸引wo
幫你推推
回復 支持 反對

+_+推ar推ar
回復 支持 反對

P U S H !!!!!!!!!
回復 支持 反對

蒼,我係希少ar,+番我la.....
回復 支持 反對