查看: 11764|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 手動玩家有福喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

睇下-0-"
唔知會唔會少左人用掛呢..

親愛的玩家,您好:

楓之谷自4/7(三)維護後,針對玩家使用「非官方提供」之外掛程式,

由系統偵測鎖定後之登入訊息更新如下:

利用遊戲Bug或外掛、修改程式進行遊戲,而鎖定的帳號從N年N月N日N時以後才可以登入遊戲。

若帳號多次不當進行遊戲遭鎖定,將有可能直接逕行解除合約。

請玩家留意:

1.      若帳號多次不當進行遊戲遭鎖定,將有可能於登入訊息視窗標示之帳號開啟日期前逕行終止合約。

2.      系統逕行帳號終止合約時將會發出【終止合約通知書】,請玩家隨時留意Email信件。

3.      若帳號已被逕行終止合約,玩家可自行至會員中心大事紀確認。

再次提醒各位玩家~

目前遊戲內系統監控機制對於使用不正當方式進行遊戲的玩家之處罰,以及透過系統端與HackShield防駭軟體等機制封鎖各類非法程式。確保正當進行遊戲玩家之權益與公平性,維護一個優質的遊戲環境。

提醒試圖使用非法程式之玩家,使用非法程式進行遊戲除了會被鎖定以外,鎖定期間,玩家所花費之加值道具..等將不予補償,需自行承擔損失。請勿抱持僥倖心理,以免自身權益受損,並影響到其他玩家。

感謝所有玩家的支持與配合,敬祝遊戲順心、愉快~
回復

你望下香港煲呔哥日日都話改善民生
望咁多年, 老百姓們ge樣五十年不變
就唔會對呢d post存有期待ga la

施主, 生命冇希望, 回頭是岸
唔好發夢la
回復 支持 反對

過幾日 d外掛咪出番晒黎
回復 支持 反對

你無聽過誤鎖手動 ?" 囧
回復 支持 反對

外掛一樣會有,不過只係罪行加重左個,一樣會有掛狗出現既
不過,如果你要咁嚴的話,個D玩點裝玩外掛既,就唔會出現啦--

但係,你諗下就卦左佢AC,外掛小左個'升LV'功能,重有'汁錢/汁裝功能
只要掛完,傳返第2個AC到就OK了=-="

所以自由D日鏢,個D打怪會出既稀寶一樣都係咁平~(但係E+好似貴左=])
回復 支持 反對

= =..........無奈中
回復 支持 反對

希望愈大
回復 支持 反對

第一句講到咁明你都仲咁開心

楓之谷自4/7(三)維護後,針對玩家使用「非官方提供」之外掛程式

o者係有官方提供之外掛程式
回復 支持 反對

第一句講到咁明你都仲咁開心

楓之谷自4/7(三)維護後,針對玩家使用「非官方提供」之外掛程式,

o者係有 ...
遊俠翔 發表於 8-4-2010 01:58

其實官方提供左D乜外掛程式呢,e.g.禁止要求交易,系統設定等等官方給予權限你
做既野,我記得KMS重比埋視窗化玩家!(如果我地都比,咪幾好~)
  呢D'官方提供之外掛'又叫做'內掛'-____-"

所以我總係覺得你有小小...陰毛..陰謀論左._.
回復 支持 反對

其實官方提供左D乜外掛程式呢,e.g.禁止要求交易,系統設定等等官方給予權限你
做既野,我記得KMS重比埋 ...
神之淚ms 發表於 8-4-2010 21:45

跟本上,官方係容許某d外掛係ms到胡作非為既
官方外掛可能係指完x外掛呢~
以上小小意見
但係台灣外掛風氣咁旺盛
呢個方案都可以阻止到一d風氣
好似刃前hkms咁3x lv 撞怪吸%吸到5xlv 俾人話用外掛
gm就封佢
至小有d 小掛人仕怕左永久封ac 而唔開掛
但係聽講 有d 掛fd話
無延又返生
回復 支持 反對