打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 求巨劍打4-x地圖既技巧 同4-x打王時規則

100樂點
求巨劍打4-x地圖既技巧
同  4-x打王時有d咩規則
d人話定王個時唔用技  
咁係咪打王既全程我都唔用得技

希望有巨劍分享打4-x地圖心得  唔好入黎吹水-.-
答得好個個我會比100樂點

最佳答案

查看完整內容

巨劍現在有鎖3... 攻擊輸出很多.... 當你同定魔一齊打果陣.. 佢定時你就唔好出技能.. 要出就出破防吧.. 也要看著定魔的mp還有冇淨(包括定魔會唔會食全水.. 識玩既定魔..佢冇魔果陣會爆seed 你就等定魔爆seed後. 你也爆seed..爆后再鎖3.. 正常來說..有強弓..定得令.. 王一定死的了 如果咁岩死唔好.. 就唔好同隻王玩近戰.. 引佢跳上d路到.. 你再落去..佢都會落.. 隻王落會沒霸體狀態.. 再打佢..但係唔好連得太猛.. 或者你見到你連緊 ...
回復

巨劍現在有鎖3...
攻擊輸出很多....
當你同定魔一齊打果陣..
佢定時你就唔好出技能..
要出就出破防吧..
也要看著定魔的mp還有冇淨(包括定魔會唔會食全水..
識玩既定魔..佢冇魔果陣會爆seed
你就等定魔爆seed後.
你也爆seed..爆后再鎖3..
正常來說..有強弓..定得令..
王一定死的了
如果咁岩死唔好..
就唔好同隻王玩近戰..
引佢跳上d路到..
你再落去..佢都會落..
隻王落會沒霸體狀態..
再打佢..但係唔好連得太猛..
或者你見到你連緊隻王時..
你隊友黎幫你..你就最好走開d..
隻王俾你連大概7下~1x下就會開連花..
魔劍鎖1.黑魔黑暗波另計..
隻王係空中受到攻擊都會有機會使用劍連...
所以萬大事都係屈技好d..
即是食100mp水狂用技打佢.
用完閃走..等水cd
回復

回復

打王時 做肉盾頂王 等定魔來定 之後你破防然後普攻就可以了 王最後未死的話就出鎖3
不過其實鎖技都全出了 可以研究一點新打法來秒王 鎖3是好物來的啊!
回復