查看: 2607|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 威廉時空and赫尼爾時空的分別

分別之一: 無論普通定困難既威廉時空都係吾食得水同復活
分別之二: 赫尼爾時空每1關都有1個箱補給,而威廉時空只有每1個城既最後1關先有,
而且得4個(赫尼爾時空有6-8個)
分別之三: 威廉時空有時限,40分鐘  赫尼爾無時限
分別之四: 威廉時空只有x-1,x-2   而x-3到x-6無得打  赫尼爾全部都有(除5城)
分別之五: 威廉時空boss既防比赫尼爾高,而且攻擊力也比赫尼爾高
分別之六: 背景不同 npc不同 沒有卡片掉落
分別之7: 威廉時空每日可打5次,而且要過60分鐘- -"   
由此..得出1個結論...威廉時空難打d    -囧-
回復

係咩-0-我未玩過 赫尼爾時空唔多清楚
回復 支持 反對

赫尼爾係咪姐係面具男?
回復 支持 反對

如果赫尼爾係面具男既話 咁我見過
回復 支持 反對

仲有一個方別的...赫尼爾時空3-1,3-2是一齊打,而且只有各兩隻
但威廉時空是邪惡到要分開打,而且3-1是要一次打6隻TT(死掉無數次
而3-3(暗影蜥蝪人)也是數量多左一倍(赫尼爾時空:3隻,威廉時空:6隻)
回復 支持 反對

只是不想對狂吸mp的怪物--(我是9成用mp1成用z的eve.
回復 支持 反對

其實上一次出時空好玩好多ga
有卡掉ga (用黎換紅蓮)
又有稱號拎~~
冇時限(冇記錯ge話)
一日可打無限次!!! (每日一登入就有5個入場..其後再打副本刷5個金幣就可以再換..而且超易出)
結論:今次再出ge時空好無聊~.~
回復 支持 反對

咪係囉 上次打贏左成個時空有稱拎 今次竟然冇!(不過今次有冇我都拎唔到orz
紅蓮隻野都算幾得意 今次竟然又冇!已經變左絕版飾
記得上次好似都有時間限制 都係40分鍾(真係~!?
1日打無限次...唔知bo~
回復 支持 反對

咪係囉 上次打贏左成個時空有稱拎 今次竟然冇!(不過今次有冇我都拎唔到orz
紅蓮隻野都算幾得意 今次竟然又 ...
tigercheng 發表於 10-6-2010 22:58

果時系有金幣就有得換-w-
換幾多都得
所以說..只要肯去刷金幣..就可以狂換入場..瘋狂地打 (遠目~
時限就真系吾系好記得
果陣我先得2X級 =0=
回復 支持 反對

咁你而家幾lv-口-+
而家我隻拆解都有71個金幣了-.-
回復 支持 反對