打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 黑魔連技放石心得

大家好呀!!我係死BAGA(全SER 最黑人憎果個呀)(BAGA 係錯左 ,應該係BAKA)
我有一個連技想介紹比玩黑魔o既人
>>ZZ XX↓X XX 鎖1 >>Z 放石 Z 火環      (用左鎖1係可以打多幾下同用火環唔洗咁多魔,有20MP 補反 姐係TOTAL 用火環用左20MP ,幾好用嫁)
大家可以試下E招 係自由玩係可以秒人
如果想放石勁D,可以
>>ZZ XX<X >>Z 放石 Z吸魔 Z火環 (Z 火環可以唔Z都得 ,不過個人覺得學好左, 放石 Z火環先 因為 Z吸魔 再Z火環 可能要用到好熟先做得好)

以上只係個人意見,大家中意可以用,唔中意都冇問題,因為E D 只係本人o既意見
好唔好用你就自己試下啦.
同埋希望有人可以幫我練下PVP .我PVP D技術唔係好勁(姐係好廢) 最廢係打衝鋒
仲有希望我得罪過o既人 可以原諒我呀 sorry  
仲有一件好重要o既事,就係我用唔到雷文PVP ,打副本,而雷文同我PVP 係打唔到我 ,所以我想同玩雷文o既玩家講聲SORRY. 之前你地打唔到我唔好話我係掛. E 個係BUG .
我就考試 .應該 E排唔會再上黎玩嫁啦. UNTIL 6月25日
死BAKA 上
回復

你抄都抄得幾足..
仲要系連字都吾改..
(要證據請copy標題到2kf搜尋)
回復 支持 反對

哇 真係抄得十足 請問e個網入邊d野係咩黎呢?
http://www.**.com/bbs/viewthread.php?tid=4169097&extra=page%3D1
星星果到打2000  fun洛去就得= = 連埋黎打
回復 支持 反對

細路 抄野抄咁足
你抄都唔緊要
重點係:原來你係"死BAGA" :O)
回復 支持 反對