查看: 3304|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 以一敵百時代來臨了?

國戰全場殺左1153人,當中有一個玩家殺左224人

因為等級最高(英雄10級),裝備全部都係最top,全部都係成長+15,最重要係全最高級的新秘文組合
P.S. 除左胸甲用左+10間抗的新組合,+10間抗在國戰當然比乾坤實用,有刺破+3近身都唔弱~
另外,呢類神裝玩家一定好高刺破(無視直抗點數)同穿透(無視間抗點數),所以格擋都可以好痛...
回復

痴線-.-您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節系統限制: 10 到 10000 字節
回復 支持 反對

遲下港版都會有d咁既嘢...
環保玩家可以轉game的了
回復 支持 反對

遲下港版都會有d咁既嘢...
環保玩家可以轉game的了
紫龍之森 發表於 1-8-2010 13:34

宜 家 既 環 保 玩 家 可 以 走 得 啦 @@
搵 定 game 轉 啦 要 ,,,
宜 家 秘 文 都 未 跟 到 就 出 咁 多 野
唔 怪 之 得 咁 少 人 玩 ,
未 跟 到 就 狂 出 新 野 ~~~~
回復 支持 反對

跟本強得太恐怖。我估幾十個紅裝人士仲要香港區既勁秘文人士都未必打得嬴佢。D裝咁強射一下可能扣左成半條命有多。最恐怖係佢把弓成長左加成210攻 淨係把弓起馬有成1000以上 仲有攻速。 仲有有無圖睇到佢死左幾多次
回復 支持 反對

環保玩家唯一出路,可能就係轉主錘副杖玩群暈0.0
(事實上而家有打架的環保玩家好多都轉晒副杖)
而神裝玩家當然係主鉞副弓/副扇秒人
回復 支持 反對

環保玩家唯一出路,可能就係轉主錘副杖玩群暈0.0
(事實上而家有打架的環保玩家好多都轉晒副杖)
而神裝玩 ...
Quentin~ 發表於 1-8-2010 15:33

玩群暈都唔知要幾多個先可以暈得到一個神裝唔比佢周圍打,但e家問題係神裝唔係得一個。有幾十個,除非個個好似陸奧咁勁,係咁暈人唔斷技
回復 支持 反對

玩群暈都唔知要幾多個先可以暈得到一個神裝唔比佢周圍打,但e家問題係神裝唔係得一個。有幾十個,除 ...
~呀杰 發表於 1-8-2010 18:20

陸 奧 都 係 單 打 先 咁 勁 ...
但 係 對 住 群 p ...
環 保 裝 既 出 路 真 係 只 係 群 暈 ...
打 手 係 俾 番 d 有 錢 , 神 裝 既 人 去 做 ...
加 上 gm 係 唔 會 理 下 d 冇 乜 錢 果 d 人 玩
其 實 宜 家 上 1 次 更 新 , 係 有 d 人 仲 未 追 好 d 野 ( 稱 , 秘 文 , 名 望 等 等 )
回復 支持 反對

d名望真係追唔到...勛章都同人差成條街
回復 支持 反對

陸 奧 都 係 單 打 先 咁 勁 ...
但 係 對 住 群 p ...
環 保 裝 既 出 路 真 係 只 係 群 暈 ...
打 手  ...
緋雪千夜。》 發表於 2-8-2010 10:30

我之前仲玩緊個時,我都未升到上去80(可能日日做幾個任就掛機)。而且濮2人人打曬我都未打。名望又差幾條街。裝更加唔洗講無錢換套新。真係好難玩。而且個個群暈只會令到大團更加勁,細團無咩神裝人士就好易比人係國戰或者平時打交係咁比人殺/秒
回復 支持 反對