查看: 2739|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 新高手問題

關閉 [複製鏈接]
投訴人 (會員名稱):天︱下

投訴對象 (會員名稱): ken021315

投訴對象 (遊戲內名稱):沒

投訴人於遊戲身份 (1P?4p?8p?):沒

投訴對象於遊戲身份 (1P?4p?8p?):沒

投訴對象 IP Address : 61.15.91.125

控罪 (Cheat?洗頻?):樂古度講粗口

遊戲過程 (前因後果):我開狼狗場 我打高手區 之後佢入左黎 之後齊人開波 佢開頭唔夠10分鐘,佢以經死左,之後跟住守唔到輸左,之後d人問我a唔ag 我話ag 之後講明 叫個位人兄唔好入 因為係高手區,之後我ag再開波,之後唔知係唔係呢位人兄入黎玩野,ok,之後我再ag,之後佢再改名入場講粗口話我,之後我踢左佢,之後佢就係樂古話我

罪証 (圖片):

其他意見 (如有):d小朋友 開頭唔夠10分鐘就死左 仲問我係高手? 我打明高手區 佢白撞 入左黎 之後再名玩野 又爆粗 冇品  我ag個陣因為佢係新手 我好聲好氣同佢講左1句 (我ag你唔好入啦)
回復

我果3隻日武 一直都係度 何來死左呀? 守唔住既原因 係因為我殺左果隻witch呢隻野 搞到d 弓兵成百幾攻 所以先

輸既 仲有我同你講 我唔係新手 我玩左狼狗好耐 不過玩極都係咁廢咁解姐  我入錯場 我可以同你講聲sorry 再加

上 我琴日語氣亦都唔好 不過

你係咁話我新手 我先咁鬼火爆粗鬧你 你唔係咁狂鬧我新手 我相信我唔會咁火係對戰系統講粗口

我入場講粗口鬧你? 你唔好再吹大d 冇相 得張咁既垃圾圖 就話我入場講粗口鬧你? 我入去講1,2句野 你就踢左我

仲話 有人證 1條友都冇出聲 何來人證呀哥哥 我冇入過你場玩野 我做得出 我就會認

我冇品? 洗唔洗搵幾個成日同我玩既人 出黎做證呀 我棄都冇棄過 何來冇品? 你叫唔好入 我咪冇入囉 只係你叫我話有人證係度 我先入黎姐 唔好亂吹話我入黎玩野
回復 支持 反對

只能說看不出樓主
有資格拉高手場可言
回復 支持 反對

己警告 ken021315 !
看這次事實是一場誤會吧
另外, 他在當天也親自找本人交代了事實和自首, 相信他已知錯了。
希望大家可以一人讓一步..
回復 支持 反對

我只係認我係對戰系統講粗口有錯姐

仲有我冇入過佢場玩野 跟住仲要屈我入佢場講粗口? 我講左2句野都冇 就話我傻仔 踢走左我 點講

我可以同你講

本人做得出 就會認 亦都唔會驚你投訴我 你咁鍾意吹 你就自己吹飽佢
回復 支持 反對

你絕對有入場講粗口 叫我收x 個d囉 你吹得出 我夠有人證
回復 支持 反對

其實點樣界定為粗口a.a?
再講a.a 樂古拉人區 1日有幾十個粗口 你post埋佢啦a.a
回復 支持 反對

回復 6# 天︱下
收皮 只係粗言 而唔係粗口 (個人認為)  人證?  咁我上次入你場問你人證係邊 你又答唔出? 跟住仲話人傻仔+踢人?
回復 支持 反對

wo 你可以再吹大d啦 你入場 我個陣我以經有3個人係度 個3個人係人證囉 佢地同我ag左兩場 我踢你既原因係
你入到黎同我講粗口 唔踢你踢邊個
人證係祝我生日快樂 家樂飲左奶 <<呢兩個係aoc名 樂古就唔知
樂古既有人個 就係死靈ching

仲有 我地全部用弓 得你1個用日本 你開頭唔夠10分鐘就死左 之後你重生算啦 之後我地成班叫你打作者 你打極都打唔到
所以ag個陣 因為你唔識打狼同埋你10分鐘唔夠就死左 冇計 所以我叫你唔好入
仲有 我開始之前問過你識唔識打作者 你話識 唔好話冇呀 絕對有
回復 支持 反對

我係人證 當時我有在場  你的確有死到 你用日本 開到10分鐘唔夠就死左 不過你重左生  仲有 ag個陣 天下叫你唔好入 天下叫左你唔好入之後 之後唔知係咪你 入場玩野 搞到又要ag
我係< 靜夜>死靈ChinG
回復 支持 反對