打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 新高手問題

關閉 [複製鏈接]
之後我地再ag 天下拉人個陣你係樂古網話佢 之後天下話我有人證 之後你就入左場 一入場就講粗口 之後比佢踢左 跟住你係樂古爆粗
回復 支持 反對

回復 4# 神乂怒火 \
絕對唔係誤會囉 好明顯係有d人做左唔禁認 仲屈返人轉頭
回復 支持 反對

冇錯 我係有咁講過 不過入黎果個 一定唔係我囉 我想講 我會咁得閒走入你場玩野??? 冇入過你場玩野 又要我認?

唔信可以問下成日我玩果d人

總之1句講哂 我冇入過你場玩野 亦都唔會再入你個場 咁就唔會大家有咩誤會啦  

我入你場 我只係講左你收皮啦 呢句野姐 (咁都算粗口?) 跟住就俾你踢左 你係有問過我識唔識打作者 我係有講識

係打唔到 行到埋去 佢已經走左 打毛?  跟住過左冇耐 就輸左 之後你係有講 叫我唔好入 跟住我都冇入啦

我想問下你 玩野果條友叫乜名?
回復 支持 反對

wo 你打作者好有問題 你隻未黎到 你唔係禁打佢 係行過黎 之後等到隻狼黎到 之禁打佢 你咁叫識打? 勁晒 得晒
你咁樣打到作者就奇啦 勁人
我證人都搵埋 你都冇野講啦 咁勁 仲有 你開頭話你冇死到 依家我搵到人證啦 你點 認唔認有死到呀
其實搞到咁最錯係你 係你講粗口先 你唔粗口基本上冇野
回復 支持 反對

既然已處罰
還在吵什麼呢?
回復 支持 反對

你係咁狂話我新手 又叫岩哂?? 我只係29 而唔係新手 新手係完全唔識玩既人先叫新手 其實我地2個人都有錯 唔 好話比我知 你一d 錯都冇  基本上 你

唔係咁話我新手 我唔會咁得閒 爆粗鬧你 仲有 你打識

玩咪得  講真 你真係只可以叫識玩 唔可以叫高手

好ok 日武 呢樣野你岩  點解等佢隻狼黎到果時 打佢 會打唔到? 唔可以用1隻兵打?

點樣呀? 仲屈唔屈我入過你場玩野? 我先冇你咁得閒 做埋呢d 低b野 入你場玩野 如其入你場玩野 我不如去叫人開場玩仲好啦

ps:其實你唔歡迎新手呢樣野 已經令到好多人有不滿 有唔少係我d fd 好心你就歡迎下新手啦 教下人地玩 唔好郁d就小人

要講既野 已經講哂 歡迎其他人慢慢欣賞
回復 支持 反對

其實依家好明顯係你講大話啦 你唔係話你冇死到架咩? 你開頭話你冇死到架wo 依家我搵到人證 你唔講呢件事既?
你唔識打作者 就唔好同我講話識打作者 你講左識 你上面以經認左 ~ 你又講大話wo 從你上面講既野 以經證明左你唔識打作者啦
ps? 我打明高手區 你白撞入黎比人話新手預左 你自己都識講自己唔係高手啦

由頭到尾 係因為你講大話 講兩次 <<勁啦呢d   比人話新手就即刻爆粗<<eq低
粗口又係你講先 仲話慢慢欣賞  欣賞你講大話講得好? 爆粗爆得勁?
回復 支持 反對

回復 17# 天︱下
你見唔到我上面有打明 日武呢件事你岩??

認左 仲係講大話- -?

我想講 我係話緊你唔係高手 而唔係話緊自己ok?

算喇 嘈落去都冇結果 總之以後大家唔好入大家既場 就ok
回復 支持 反對

回復 18# ken021315

其實你識唔識睇字架姐 我冇話係你 我係話唔知係咪你 你自己睇貼啦 勁到咁
回復 支持 反對

回復 19# 天︱下
而家del番 得未呢請問?
回復 支持 反對