打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩了三個星期的新手感想

角色已38LV , 劍術家

小弟玩左三個星期, 有以下感想.(唔想長篇大論, 精簡D)

1. 谷LV 解任- 還可接受
2. 種族平衡- 不能接受, 用人類好有被人歧視的感覺(個人PK人類好難打, 血太少, 但攻力唔見比人多)
3. 組隊解任- 感覺好差, 我覺得解副本好像一個碼頭咕喱等人請開工咁, 個個係山洞等(點解唔可以開房  等人入, 方便好多), 我用劍手就更惡劣, 直頭係一個排骨仔咕喱係碼頭等人請開工一樣, 搵鬼要你, 搵都搵個大隻D(魔導, 魔界), 除非有4個FRIEND 一起玩, 唔係都好難參與
4. 時光任務- 同副本一樣問題, 無得開房問題係度仲大, 成日組齊人開場先知有個無燃料, 嬲到震
5. 武道大會- 用人類簡直唔想報名, NO COMMENT
6. 道具- 大部份珍貴服飾和武器裝過後係唔可以再賣, 被綁, 呢個設定簡直係痴線
7. 外掛- 唔識睇, 無咩見過, 起碼解副本無見過有D不死身幫我完成任務

因上述問題, 現在38LV後已經無咩野玩(有無人指導下我可以做D咩), 希望改版50LV 後可以改善同搵到隻GAME既樂趣(但睇台服個情況應該好難)
回復

3星期先38
回復 支持 反對

有冇人可以教我點升LV...
我21LV 應該打咩副本我唔知...做任升好慢有冇人教下我
回復 支持 反對

唔知點講好...
劍術家好似係比較蝕底(副本)
50LV之後格鬥好少少(聽人講)
但係單P就有優點(前提有勁裝.減出血)
因為無錢既關係
所以我只係玩魔導(無米人士的選擇)
話說之前我得個13M
依家接近有7百幾M
都係做收賣佬
不過依家收賣佬好難做...
回復 支持 反對

5識用人類者收皮
我38lv龜仙贏同lv轉職了的魔人,娜美和人類冇壓力
仲有咁鐘意開房去酒店搵女慢慢開飽佢啦你
(以上有粗俗內容嘅地方慢慢扣,反正本少爺從不在乎呢D冇用處嘅垃圾般嘅論壇分)
回復 支持 反對

5識用人類者收皮
我38lv龜仙贏同lv轉職了的魔人,娜美和人類冇壓力
仲有咁鐘意開房去酒店搵女慢慢開飽佢啦你 ...
who1998 發表於 28-9-2011 23:00

唔好吹水喎 真係會贏到?
對方6000幾血都好免強
如果有一下打唔中就係咁先
回復 支持 反對

唔好吹水喎 真係會贏到?
對方6000幾血都好免強
如果有一下打唔中就係咁先 ...
phyranz 發表於 29-9-2011 13:04

用昏睡拳,再用龜龜氣功,擴散氣功彈等K.O.技或龜仙流暴風波,操氣彈和重力增加術等減速技冇壓力
回復 支持 反對

回復 7# phyranz

講真,係得人類氣功先夠其他打,格鬥等50吧
回復 支持 反對

有冇人可以教我點升LV...
我21LV 應該打咩副本我唔知...做任升好慢有冇人教下我 ...
7k7k 發表於 27-9-2011 16:53

有一些任無視佢先解其他先 爆LV
回復 支持 反對

龍珠比隻game搞差哂
回復 支持 反對