查看: 5428|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 王SER鳩吹紫羽大9姐撩事鬥飛

代FD PO曬王SER紫羽d野醜野出黎 ,呢個號是王SER紫羽個細號黎,自已走黎發世P,po段野出黎,距話自已無出過聲,呢張相已經證明左距出過聲

竟然有人走黎爆王SER紫羽D野,接下來越黎越精彩,歡迎各位繼續睇落去,王SER人妖紫羽點呃人發

距真的五要面子架,有D野距自已心撚照拉

說話就不多講了,大家請繼續睇落去王SER紫羽是一個什麼的人

原來王SER紫羽都有偷人地D石,你男人扮女人,扮到似模似樣周圍呃人

真的越黎越精彩

死火鳥,王SER紫羽比人踢穿左了,大家期五期待聽下距的解釋呀
系呢度同大家講反多小小野,呢個王SER紫羽最中意扮轉手,距五會悶的,1至3日就轉手一次,好似五會悶甘,仲要死1次就話尚6石,上到望川花海都未尚到2015年都黎拉,仲未上到6石,而家又話自已尚7石EC打人地,距最識扮野架啦,一而再再二三講無數次大話,距以為距自已個講ge大話可以呃曬所有人,你估個個無腦架  距而家連樂古張ICON都作假,不過呢,人地話拎美金整7石EC,大家點睇?? 說話就五多講拉,下次仲有王SER紫羽的精彩相片比大家睇下距是男人走黎呃人

回復

代FD PO曬王SER紫羽d野醜野出黎 ,呢個號是王SER紫羽個細號黎,自已走黎發世P,po段野出黎,距話自已無出過 ...
elsa1314love 發表於 23-1-2015 04:32

呢句野出自你自己個PO你睇唔撚明?你自己打既野
    http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
仲有
唔喺我撩起先,而喺佢撩起先
成晚入面我粒聲都冇出過
佢無啦啦打我個名出黎又話樂古PO左我偷石既相同埋我昆人元寶既相出黎我咪上黎睇下囉,結果乜都冇喎!咁我咪將你果句野比返佢睇囉
咁都叫我撩事在先?你似乎影少左好多野喎!
仲有從來唔會有人收得到我部電話,我唔止一部電話
仲有1部IPAD,
你要聽個哨牙的狗亂作野喺你既事與我無關
我從來冇講過我老母會收我部電話
回復 支持 反對

原來你喺第1手雪之戀兒既ON鳩仔老公,不過唔緊要啦
我根本唔喺佢,你話我喺你老婆OK
我電話喺咩?我完全冇改過
你講出黎啦
另外你隻天冥藏風你所謂既34石AC咁多5石邊度黎架?一萬元寶你1萬元寶合得到幾多粒5LV石呀?
你合出黎比我睇下啦
我45石呢隻AC由86LV果陣開始只不過喺34石,何來45石呀?你話我喺你老婆
我叫咩名?喺咪李靜雪?
雖然我姓李,但我唔喺靜雪
雖然我有AC有個雪字
但冇98LV5石毒逍
雖然我有件仙侶,但我全部都喺真金白銀買返黎你唔信可以自己去叫GAMEONE既人查
最好佢地得閒幫你查
呢D先叫真憑實據,而唔喺你所講你入1萬元寶我喺你商會拎你D石
你商會有D咩石呀?你個商會D4石夠我既4石多?初初我只不過用左1千元寶黎呃隻哨牙的狗拎2張相佢而家可以話我昆人3千元寶
OK 1萬元寶喺咪?咁你試下用1萬元寶唔經過收石同合石同我一次過合3粒5LV藍晶黎睇下
你既野我唔會知得一清二楚.但你D石我就一定知
第1手既雪之戀兒同我講晒
你D石喺由一個叫冷血王既人身上偷返黎既
佢只係拎左你1粒紅晶3咋仲要喺佢放AC之前已經比返左你
佢冇錢合石?要你果9900元寶黎合全身45石?你喺咪覺得你果9900元寶好多?
我洗19洗靠人多果邊你自己知啦!
幾十個AC有男有女話自己正常人?
天冥藏風男天山啦 SIU靜啦 1隻女星宿俊宣啦 夢姬(女峨嵋)啦
小酒啦(女峨嵋) 段譽(50幾LV男天龍)啦 呢D喺你黎架
話我昆你元寶?你拎出我易元寶既證據出黎啦
洗唔洗我比返我買既元寶收據你睇呀?區區1千元寶3個字都用晒,我洗貪你果1萬元寶?
晒氣啦你
你喺真喺有證據就同我去報警
冇證據就咪撚喺度屈鳩住晒
回復 支持 反對

你甘快出黎解釋拉,你D野我五想知道,你自已PO段野出黎先架,不是的情距地都五會叫我po拉,仲有點解你po段野都少左一樣野都無po出黎,就是你自已po左一張相出黎,人地的情先會話鳩你,你自已五po出黎,人地會無端端會打你個名?第二你都識講拉,你有好多部電話,要甘多部電話做咩?唯一可以講拎黎呃人你五洗講甘多,我亦都5想知道你D魚皮事呀,講比你先,的情同若藍仲有大把相,距叫我同你講你po時距亦都會po,就是這樣
回復 支持 反對

你打甘多字又點?仲有遊戲上你話報警就報警,你又覺五覺得個個警察都會受理?五好同我講甘多拉,五想知你d衰野,一早講過你最中意扮轉手果然無錯,你而家等於自爆自已d野出黎咋
回復 支持 反對

你估世頻得我同佢嘈?你不如叫佢咪撚成日3控出字啦!要我PO野仲要3開洗走晒D野
真喺想比人知佢D野定喺想比人知我D野呀?無啦啦我用WECHAT同佢講我昆左自己1千元寶可以講到我昆左人3千元寶而家仲要1萬元竇
下次不如一次講晒我昆左人1億元寶啦!死蠢
回復 支持 反對

你五想同人地嘈?甘你就5好po段野出黎拉,po段野出黎為咩,你五明米自已去問下傲雪同淚魂先拉,自已po左段野出黎就當無發生過?你五po出黎,會引起人地話你嗎?五通你地無端端打你個名話鳩你?你自已諗下你個所作所為拉
回復 支持 反對

仲有你有實際d證據話人地3控嗎?無就麻煩下你五好話人地3控拉,的情同若藍我都識架,根本2個人黎,你就5好吹花人地拉
回復 支持 反對

我做咩唔PO得呀?第1我掛緊地攤賣野,我完全都唔想打字
無啦啦見到佢打我個名出黎仲要將佢自己既野推落我度咁我做咩要比面佢?
第2我原本都諗住訓喇,佢好嘈唔嘈同人嘈果陣拉埋我落水
你覺得我會唔會出聲?
話我撩事鬥非?究竟係我先出佢個大名定喺佢先出我個名呀?你唔信咪去王SER用1頻問下D未訓既人究竟係佢先打我個名出黎撩起我把火定係我先嘈佢囉!呢D野我洗驚佢?
回復 支持 反對

呢D野我地洗驚你,你自已發世P PO我打段野出黎先架wor,你當人地傻架,甘真的麻煩下你解釋下拉,你做咩要po我段野出黎先博比人話?
回復 支持 反對