樓主: elsa1314love
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 王SER鳩吹紫羽大9姐撩事鬥飛

你要睇我打段野可以自已慢慢睇 要發世P的嗎 ?為何要發呢?究竟目的又是什麼呢,我相信你自已才知道啦,
回復 支持 反對

真係唔知喎!我只知哨牙的狗話樂古有PO話我昆元寶同偷石.呂6我咪甘黎睇下囉!順便,只不過係順便咋,順便COPY一段野比佢睇我真係有上黎睇下證明我真係會睇樂古架
點鬼知你會以為我係第1個撩事鬥非咩?
佢唔出我個名我洗鬼上黎睇呀?你估我真係好似佢咁得閒日日天龍世頻嘈嘈閉呀?
回復 支持 反對

一睇都知你係的狗,因為雞肉癌都ON左你冇理由唔會ON
天龍就都3開扮唔同人喇,呢度你根本絕對會扮唔同人
而唔係非本人
我完全冇出過聲都比你拉落水,你認為真喺得禪既人先有證據?你既CUT圖我唔識?我專CUT D狗拉我落水既圖
我冇戍過1句聲你自己自打咀巴拖我落水又走黎話我撩事鬥非
我搵人撩你老母個臭閪就有
ON撚鳩

想唔想知你D相果位所講係雪之戀而所謂既老公叫咩名同埋佢D ON鳩相?我用WECHAT SEND比你又如何呀?
回復 支持 反對

吊你老母樂古又變嘴炮區
回復 支持 反對

你要睇我打段野可以自已慢慢睇 要發世P的嗎 ?為何要發呢?究竟目的又是什麼呢,我相信你自已才知道啦, ...
elsa1314love 發表於 23-1-2015 05:21

你果段野只不過係我拎黎做踏腳石,目的係我唔嘈佢,佢同其他人嘈就將我拖落水,真係搞笑,我隻紫羽on緊佢就唔敢用我個名,off左唔夠十分鐘,隻雞肉癌就拎我個名出黎,講出名,除左南ser之外,其他有我ac嘅ser有邊個唔知王ser出左隻自認絕對唔爆粗嘅爛口雞哨牙的狗呀?
回復 支持 反對

Kai 子晉個fb真多佢嘅kai 子相
回復 支持 反對

回復 15# sally1314

自已有無偷過人地D石 心照拉 乜fb 原來伱是人地第一任老婆咩 自已諗下拉 五好扮撚曬野甘 無偷過人地D石 同元寶呀 大撚/9/姐/人妖紫/羽 po出黎戈個叫s/k/y呀 7頭人妖紫羽講到伱自已無偷過石 得把死人/7/口 一撚/味po野尚樂古 靠南ser星語同0傲幫伱把撚咩 死人妖紫羽 靠自已起我底拉 聲大大 up完人地D野出黎又點 講野一句 伱五走穩野嘈 人地會吊/7/伱咩 醒D咩 炫傾條死人妖紫羽 聽多D炫傾D人話我是人妖拉 有證據先好講野拉伱 偷石人妖紫羽大9撚 幫住傲雪條靠女人有用咩 正/一/死/人妖紫羽
回復 支持 反對

回復 12# sally1314

穩野黎嘈條死人妖紫羽收聲拉你 扮撚曬野甘 解釋D咩  走黎屈人 又要講到自已知我好多野甘 伱醒小小拉 紫羽正人妖 未見過人 就話人地是人妖 伱呢D人 有/撚用/咩 靠收風尚/曬位 自已隻ac 米一樣比我秒 廢/9 人妖紫羽 殺/我跑商比人/汁 反轉頭 自已諗下做乜撚甘7口臭 走黎話人 串77拉 低撚B小學雞
回復 支持 反對

回復  sally1314

穩野黎嘈條死人妖紫羽收聲拉你 扮撚曬野甘 解釋D咩  走黎屈人 又要講到自已知我好 ...
〥小璃 發表於 30-1-2015 02:35

on鳩冰若狗你收線啦!你都幾搞笑~好似你地要嘈先架喎!我搵野黎嘈?唔撚知邊個話po相在先呢?
我搵野黎嘈?
回復 支持 反對