查看: 4233|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [上水]因為CSO送解碼而吸引我玩番兩場+新模式感想

大家好,好好好好好耐耐耐耐耐冇見~~~~~不過應該呢度識得我既人都所剩冇幾
冇錯,今次吸引番我玩CSO既原因同大家一樣,就係-送 解 碼.

未講我抽到咩著.就咁睇,我番到成年都冇玩過既CSO大廳,熟悉既大廳音樂令我回想番以往被9踢既日子.

不過碌入以往令我投資好比高鐵既商城睇番.發覺好多野都冇曬.送曬永久比大家,仲定期有試用槍比大家玩,真係改左唔少野.

之前(其實係上年)都同大家介紹過我好中意既彊屍4,彊屍4既設定係公平好_多.當然,到E家,係冇人開場.....(好失望

講到重點,我最期待既災章出現了.我即刻入去玩場,發覺真係公平左好多同冇咁煩.以往要係咁人手升血升攻.依家自動幫你升之餘仲會打屍回血!

係我玩左咁耐CSO覺得最好既一場.(巧簡動

好啦,講番解碼.....

真係唔好提  HI佢,點解我見到既全部唔係槍而係人物同個啲唔知咩咩裝飾物???

匯報抽到既野,由於冇玩CSO太耐,以往特別既抽金技巧都幾乎唔記得曬,只係知要跟人地金抽.(當然最後中既金都唔多

HI!

------

新模式(對唔著我冇cap圖

好啦講番新模式,新模式大約就係類似outlast咁既嚇人mode.出奇地今次啲彊屍係恐怖啲.

當然,唔係好玩得呢類恐怖game既我都要親身試下"究竟cso可以有幾恐怖呢?"  (唔好講笑,我睇達哥玩outlast都淆淆地)

好啦,入場,抱著會比野嚇既心態玩落下.一開始都冇咩野.直到我玩到女廁既時候,根據達哥玩outlast既經驗,入得廁所實有嚇人位.

點知,冇喎

ok之後行到去有得殺彊屍既大廳到,係咁依殺左一兩隻就走,當我行到去有個穿左窿既渠格離間黑房個陣."果斷走場"

個下幻影嚇得好甘)比佢嚇完之後思考左一陣,決定走場.

btw感想:

新mode的確係個突破,滿足到我呢啲又要玩又要驚既人,嚇完就當玩完

如果我玩落去既話,的確會係個好好玩既mode.但係如過唔kepp著出新地圖,好快會玩悶.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

點啊,你抽中左幾多個期限延長卷?
回復 支持 反對

點解唔等賓果個陣先抽
回復 支持 反對

送既好難抽中好野...唔抱有期望就唔會失望
回復 支持 反對

我認得你,不過唔知你仲認唔認得我www
我game名:毒帥
回復 支持 反對

回復 5# tomy09

帥爺我記得你~
回復 支持 反對

求簽名角色名
回復 支持 反對

回復 支持 反對

現在D解碼金獎好多都係伏來,我抽送既解碼好好都只係中到角色
回復 支持 反對

回復 7# ZoMble乂幻月

東京喰種-鈴屋什造(我可以話比你知其實男人黎XD)
(BTW,喰種真係好好睇~~~~~)
回復 支持 反對