查看: 7544|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [平反post] 國服分享第二回---淺醉江月焦點人物屬性圖

是咁的,早前開左個帖關於國服既體驗分享。
有鑑於BDUCK早前一個屬性圖既分享POST已經過時,所以依家藉此更新一下淺醉江月各焦點港服玩家既屬性圖。

依家分別有以下既角色屬性圖。

天諾【逍遙】【6石】【三重樓】

傲飛【逍遙】【5石】【重樓肩】

秋凌月【武當】【6石】【雙重樓】

秋凌傷【天龍】【6石】【真重樓肩】

月桐【峨嵋】【全5帶6體】【重樓肩】【創幫幫主】【版主蘭鈴】

秋凌慯【星宿】【全5帶6】【重樓肩】

秋凌風【星宿】【6石】【三重樓】【現任幫主】【本區評分第一】

秋凌曦【峨嵋】【5石】【重樓肩】

==============================================
作者按:慢慢會更新更多屬性圖分享下比大家。
以前我仲有玩天龍果陣,有5000屬已經係一件好癲既事。依家見到有成萬屬攻既人真係開左眼界lol
歡迎各位淺醉人見到呢個POST如果都希望分享你地屬性圖出黎的話就PM比圖我。
回復

請問這3人是否都會跟隨秋凌風去薛慕華
回復 支持 反對

請問這3人是否都會跟隨秋凌風去薛慕華
紫逗逗 發表於 24-5-2015 00:03

無人講過會去 謝謝
回復 支持 反對

請問你地幫多唔多人放7-8星極品裝 大概幾錢收到8星裝,我見好多人都有好靚ge裝 但我見唔到有人放,你地點收ga,想換左套裝,有錢都收唔到 好頭痕...呀 而家裝備評分先得戈17萬
回復 支持 反對

整自制@@ 而家幫入面都有唔少人開始整~
不過其實 多D留意下錢莊寄售個到同喇叭 都唔難收到靚既裝
同埋留意下幫頻啦 大家如果見到有又靚又抵既裝都會叫人快D去收HAHA
回復 支持 反對

我隻人好似唔係好適合出現 屬性相差好遠下

請問你地幫多唔多人放7-8星極品裝 大概幾錢收到8星裝,我見好多人都有好靚ge裝 但我見唔到有人放,你地點收ga ...
新x手 發表於 24-5-2015 04:22

如果好賭可以博下  我一晚整4隻號有至少1件7星
回復 支持 反對

天諾同秋凌月粒重樓玉/鏈係收番來就有?

其實如果國服有人放一隻帶(重樓肩以外)的重樓的AC
我都有D興趣想玩
回復 支持 反對

D重樓AC 9成係哂我手 都有隻未放 叫風云洛洛 重介EM 60000人仔
回復 支持 反對

紫逗逗 我想講凌月係我分身
回復 支持 反對

天諾逍遙係早2日 我同天諾 一人一半 12W人仔收回來  ,  秋凌傷真重樓天龍係我剛收比我細佬玩的
回復 支持 反對