查看: 20012|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 00 QAN[T] 全刃式 無雙虐菜視頻 by billson

我平時都好少玩S機場, SD關服前G1咁好又派COINS又派M,

俾我怒抽左好多新SR

我本來係海外玩家lag到喊出黎,現在返到HK咁順當然想開下無雙

但俾我用哂果d turn a, 佛祖,00,流星系列,全部都超屈機

見到街場好多手無縛雞之力既菜鳥俾d SR/SS機秒殺

我拍完片後感到很内疚,於是我覇氣地拿出我的多3出黎,邁向真男人之路♀

(下次拍多3)

達哥潮文集 - 每次聽到人話渣古係男人浪漫我都會嘆氣

作者: 放飛機之王
@HKG

每次聽到有人話渣古係男人浪漫, 老虎係男人尊嚴既時候, 我都不禁慨嘆現今世代對真男人的要求每況愈下. 難怪宜家香港女權當道, 街上充滿手無縛雞之力既mk, 繼我話, 在眾多機體中能代表真男人的就只有多魯基斯, 設計上, 為左有超厚裝甲, 需要大骨架支撐, 導致機身笨重, 為左彌補番速度, 就配備大型推進器. 設計理念簡單直接, 毫不花巧, 亦冇顧及駕駛員對強勁加速力既承受能力, 所以容易令駕駛員死亡.

裝備上, 全機只有一炮一劍, 果類嚇細路既豆豆炮或者冇次打中人既電筒炮都冇裝備, 聽講近代某部高達有成7把劍都唔夠人打

再講下歷史, 亦係呢部機能稱為真男人既最主要原因
, 一開始被稱為尼奧原型, 因為會揸死駕駛員所以放左入倉底, 到五個恐怖分子揸住高達出黎搞亂檔既時候, 就挺身而出, 開頭重被人笑古董機. 但真男人有既係能力, 毒男希羅第一次見多魯基斯只講左兩個形容詞, “好大”,”好快”. 無錯, 真男人唔需要花巧既讚賞, 多魯基斯出場後就由頭屈到尾, 毫不留情地玩弄五部高達仔, 後期機動木偶打到班高達仔毫無還擊之力既時候(某部自稱死神既真係去左見死神), 多魯基斯仍然輕鬆應付,俾人圍既時候就好似街場阿叔同時對幾個小學雞一樣, 盡顯真男人魅力.

到最後多魯基斯已經令撒古斯成長, 速度已經滿足唔倒撒古斯, 係戰場上被故意捨棄, 死於機動木偶既亂鎗之下, 撒古斯亦隨即換黎次世代既艾比安. 由被嫌棄, 復出, 震撼全場, 最後讓路俾新世代, 多魯基斯精彩演譯一生, 絕對稱得上真男人.

回復

就好似街場阿叔同時對幾個小學雞一樣
回復 支持 反對

挑,咁你又唔玩多魯基斯
回復 支持 反對

挑,咁你又唔玩多魯基斯
工口仔 發表於 15-6-2015 22:28

玩緊,篇潮文太正, 開心share左先
回復 支持 反對

雖然冇呢隻機 但唔錯呀 希望你可以繼續落去 [img][/img]
回復 支持 反對

回復 5# 大家哥09

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

我唔要圖呀 要片! 你打得嬴呢種高玩我好開心

但係為左要令我更開心需要打殘佢的影片 慾求不滿啦我
回復 支持 反對

雖然冇呢隻機 但唔錯呀 希望你可以繼續落去 [/url][/img]
大家哥09 發表於 16-6-2015 00:45

快d多謝我ge合作
回復 支持 反對

BGM: heavenly Blue
一返到香港果然可以開無雙
回復 支持 反對

被英文版洗腦的路過
回復 支持 反對

對面個隊,呆滯到唔識形容,團隊合作性根乎零。
然後散開曬被各個擊破。
被虐好正常...
回復 支持 反對