查看: 5724|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 純分享 困難單機12人

片就沒有,信不信由你
本人承認有用小愛
80LV的AC會在入副本後關掉5隻
有1隻80LV的在掛
而迢12人基本是只有以下5隻AC打
以下為5隻人仔的屬圖

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
化合物 + 1

查看全部評分

回復

其實鐘意插下我D廢AC都冇所謂
5隻AC都未齊裝同石,武當56石,其他4隻45石
覺得吾值得插就算
回復 支持 反對

支持下
回復 支持 反對

你日日都單機刷野啦
回復 支持 反對

nike-air-max2016.com   nike air max 90
nike-air-max2016.com   nike air max 2015
nike-air-max2016.com   nike air max zero
nike-air-max2016.com   nike air max 2015新款鞋子型錄
nike-air-max2016.com   nike air max thea
nike-air-max2016.com   air max 專賣店
nike-air-max2016.com   nike air max 1
nike-air-max2016.com   nike air max ultra
nike-air-max2016.com   nike air max 90系列
回復 支持 反對

波哥好勁
回復 支持 反對

我想知個外觀 係咪唔會修改番  因為好似已經一年幾  隻鞋好核突
回復 支持 反對

回復 7# 小鬼長大了

呢個系gameone特色  年幾前改版就咁q樣 柒到而家都唔打算搞
回復 支持 反對

藍波
回復 支持 反對

其實有時侯糸D人話其他玩家唔比入姐..好似北SER咁.叫GE將臣天玩家.招12人.但見你糸敵幫.就唔比入..其實刷副本姐.有必要咁計較咩.不過算啦.睇佢招咁來都幾好玩.
回復 支持 反對