樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hk vs Singapore (記者:Undead)

amy 叫到我實黎!Join SG!

我無咩理由去阻止呢D 咁既Nice Fight;P
但係我唔希望有人以HK 既名義去組織+參與呢D 所謂代表HK 既Fight
一. 並無得到多方認同
二. 並無資格去聚集
三. 不自力量只會落得慘敗收場
四. 無論係咩Fight只要一有誤會發生, 情況就會變到一發不可收拾
五. 請顧及別人既感受顧及自己既印象
六. Fun or not 在乎一個人點樣去看待, 並唔係個個都可以好似你咁睇得咁開
七. 由始至終都係話人地SG Vs HK, 關乎到自己地區既名譽, 並唔係一句Fun 就可以Ignore 晒其他所有野, 包括戰敗戰勝後雙方既關係, 感受, 能力等等

That's all i would like to tell you, Thank you to remind me all of your feeling.
回復 支持 反對

我都已經唔知講咩好,,,

只好講,兩年前既hk team既mate仲未quit就好了
回復 支持 反對

仲有一個而家狂打CW,唔升lvl,係w17多個著名clan chat既general >== JING :lol
佢一定會黎幫下拖既XD
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 6-1-2008 09:04 發表
myorc輸就一定架啦...好似D咩WILSON..以為自己PK好勁咁..仲話咩呀"if u no arm me in f2p u will cry"
之後我仲有8條LOBS OWN你成個INV既FOOD囉唔該 ,,
加埋個識走既JL ,, 店晒喇 ,,
仲有 ,, 呢場唔係NAKUZ既clan war,關nakuz咩事?
人地話係HK ,, 只係想我地去幫手 ,, 而呢場戰真正既對手 ,, 只係 MYORC ,, 唔係整個HK
仲有 ,, 你個CLAN名大大隻家寫住myorc forum.. 有咩目的 ,, 就唔知喇 ,,
同埋 ,, 如果人地向HK 打既話 ,, 點解CLAN CHAT唔叫HK ,, 而叫MYORC FORUM呢 ?'

呢個唔係HK 既CW .. 只係某FORUM ,, 人地扮野話係HK ,, 唔好信佢地 ,,

If u don't believe this is a HK and Sg fight,go to youtube and search 'Hk vs Sg'
so u will find the answer(the answer:u are just a noob who likes to flame)

one more thing to remind u,why can't his clan chat set to 'myorc forum'?
does this break rules?if yes,plz report that guy!
that clan chat is belonged to the owner,and he has the right to name it...

cmon,don't lie like a noob
u must know that fight is HK vs SG(+malaysia),but u keep saying it's 'myorc' fight
becoz u hate myorc a lot,so u flame every1 not to join the war?

be mature,kid;P

PS:if u still don't believe this,it's fine,ask nakuz ppl about this
some of them came to the war yesterday

回復 支持 反對

原帖由 markloh88 於 6-1-2008 16:56 發表

If u don't believe this is a HK and Sg fight,go to youtube and search 'Hk vs Sg'
so u will find the answer(the answer:u are just a noob who likes to flame)

one more thing to remind u,why can't h ...

講真...所謂”hk team"入面既人我除左聽過下johnny lapa同埋我個friend 9lay外
一個都唔識,咁岩得咁q我昨晚7點咁好彩上黎nakuz睇睇就見到d咁既野
人都未call得切你地又話打,仲要用"hk"個名tim

"hk team"入面大部份人直程唔知mud水
點解要set叫做hk vs singapore呢?你話係hkvs singapore就真係hk打singapore咩
甘本係你地私人恩怨就唔好達個地方名出黎
我係睇唔過眼"hk"輸先黎幫下拖
好無奈你地個clan唔爭氣...

仲有你係度註冊左幾耐?
如果有心同我地建交就晨早係度....
唔洗唔夠人打就黎nkauz呢度搵人幫拖
可知道咁樣搵人...只會成為一班烏合之眾,不會成氣侯

知唔知道大把singapore既高lvl們都唔知有呢個"singapore vs hk"既war
你地咁擅作主張係唔係有點那個

當然,你地係有組織,有team work,服到人既,當然唔介意你地用hk名義,我除時加入你地tim

不過我只係見到兩邊個幾個出名少少既"大佬"帶住一班小流囉係度打黎打去
十分無奈

仲有,好唔喜歡你地d mates,係咁同sg個邊互flame
war有品d得唔得輸左就係輸左,收下火啦
人地嘈佢地又要嘈,有冇可能控制下自己d mates

我好希望....你地個forum可以組織到一個有team work,well oraganised既clan
唔好無啦啦用"hk"個名義達我地,persuade我地去幫你地!
回復 支持 反對

咁就唔講話係 hk vs sg, 即係你覺得某hk rs forum 可以代表哂所有 hk players???

如果唔係既話你都收聲啦, owner 係可以 set 佢 clan chat 叫咩名, 點解之前唔預先
將自己既 clan chat 改為 hk team or something hk clan, 點解要用番個 forum 名,
明眼一睇都知啦, 去 utube 睇都好似係 hk (xxxxx forum name), 你講個句冇錯, 好多
樂古既人都唔鍾意某 forum 既會員, 以我所知果個 forum 亦有好多會員唔鍾意樂古會員
一樣, 若果唔鍾意你地可以唔上樂古 forum, 冇人叫你地上黎搵人幫拖, 冇人拎住支搶叫
你去任何一個 forum, 你唔鍾意可以唔黎, 每一個人都有自己參加與否, 而且亦有幾個樂古既
會員有去呢次 clan war, 你上黎是否想在樂古出 post 同人挑釁性罵戰???
回復 支持 反對

如果sg要pull full power一定mass sok到時一定沒得打
回復 支持 反對

我只係覺得
要代表HK去打既絕對無問題
不過唔該先自行評估實力
有良好既組織,有良好既領導,有良好既戰鬥能力先好同HK 名義去打

如果要由一班咁既人去代表HK
Sorry
就算我呢排匿埋左
我見到咁既事我都唔服
That's why 今日我出返黎講野

無人希望因為你地所謂代表HK 既Team令到我地蒙羞
呢D 根本就係可恥既行為
而唔係值得稱讚之類既行為
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解為左個clan name要嘈咁耐jac