樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hk vs Singapore (記者:Undead)

哈...我笑死左∼∼∼

我有千言萬語想爆出來,耐何這兒不準許說粗言穢語...

請容許我說這一句

無腦,無lvl,無teamwork,最緊要係連mass左都係得50個人....

如果早d知道有個咁既war...我真係唔知我會做d咩...
會係幫myroc mass,定係去sg個邊- -?
耐何睇番...1月5號晚上war
,myroc1月5號2點先黎求救....

啼笑皆非....啼笑皆非
回復 支持 反對

原帖由 因子-yanchi 於 7-1-2008 04:00 PM 發表
哈...我笑死左∼∼∼

我有千言萬語想爆出來,耐何這兒不準許說粗言穢語...

請容許我說這一句

無腦,無lvl,無teamwork,最緊要係連mass左都係得50個人....

如果早d知道有 ...

moz 我早你兩日已經知道呢件事了, 佢地有好幾個既會員已經係 msn pm 叫我去幫手,
仲叫我搵人幫拖, 問佢地咩事又冇人可以講個詳情我知, 我先話唔知咩事要我幫手我一定唔幫,
所以我覺得我唔應該去, 點知睇完 martin print screen, 琴晚亦入左樂古 clan chat 睇到好多人
入黎嘈嘈閉, 先知道因何有呢次 clan war.. lol~!!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 [H]stevencc 於 7-1-2008 01:50 發表
這場鬧劇已經損害了 HK 的名聲, 跟SG 的友誼

3名HK leaders..真係聞所未聞
真想知道最後1個 HK leader 是誰

The final leader should be the third 版主 in Myorc...........:lol :lol :lol
回復 支持 反對

原帖由 kit034 於 7-1-2008 11:28 發表
lolz, for themselves being cool or famous (or maybe for the good sake of Hong Kong rs), noobs always like to pretend they are the leaders of whatever organization that represents Hong Kong. They even  ...

Since i've joined the third war,I can see that Myroc have team work be4 having the war
I mean jsut for the time we are w8ing and dding

While the war has started,I can see all ppl rushed into "SG" team...
I can only say that,they lack well organised and playing skill....
*Definately,its useless to play game well right...thats only my own opinion

Apart from having insufficient of team work and skill,
I've tanked for about 6-7 mins
I thought I've spread about 1X ppl....We can save losing battle
DISAPPOINTEDLY,the number of   teamates in "HK" fell down to about 2x to 5x
I got nthg to say- -"

I've died and went into the jail.
At the moment,i can see that some ppl BOTH SG AND MYROC
FLAMING each other.....
I kept on saying.....BE POLITE TO EACH OTHER GUYS,LOSS =LOSS,NO EXCUSE~~ DONT FLAME
IT SEEMS THAT NO 1 is hearing me
I went into BOTH SG AND MYROC JAIL AND SAY THE SAME SENTENCE.....

DISAPPOINTEDLY,ALL IGNORED ME....
I ALSO VERY DISAPPOINTED

THAT's Y WE ARE SO ANGRY AND HAVE THAT MANY NEGATIVE COMMENT TOWARDS THEM

也許我只看得到太多壞的那方面...
佢地好既方面,我看不到...

PLZ FORGIVE FORGIVE US

I ALSO SAID THAT DURING THE WAR
"HOPE MYROC WOULD DEVELOP A WELL ORGANISED CLAN,DONT BE A SHEET OF LOOSE SAND ANY MORE"

HOWEVER,NO 1 WERE HEARING ME...I KNOW THAT~~....

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓上,人地果日通知你地
你地又唔去幫,依加輸左先黎呻
你唔覺得你地好好笑咩
但係我地好似由頭到尾都冇同sg d人講我地係代表hk,可能只係佢地誤會左,以為香港得少數人玩rs,以為得我地一個clan
同埋,clan war 果個,咁我地係hk人,唔通打usa vs sg 咩==
同埋,果個rs 第二名,從來都唔係pk clan leader,唔知點解會誤解左佢係pk clan leader==
真係唔知你地點解禁唔鐘意我地
成件事誤會好多,要數有排數,唔講啦,一陣講多錯多

(以上言論只代表個人見解,當中的"我地"並不代表myorc froum;P )
回復 支持 反對

唔該, 你呢位人兄星期日晚有冇入過樂古 clan chat, 有個叫 matthaw ho 既人,
係樂古 clan chat 不停提 uloveme 係 hk leader, 又話 uloveme 冇 online 去到
呢個 clan war, 但係好似冇人提過 uloveme 跟本唔係今次既 war leader, 亦都冇人
講過 uloveme 唔係代表 hk clan leader 之類既野, 如果你要話人, 最好都係事先
了解成件事先好黎同人講..

仲有成個 clan war 因咩事而起, 我相信唔係每一個樂古既人知道, 包括我, 我都有兩至
三個 myorc 既舊會員 msn pm 搵我去幫, 問因咩事人地要打香港冇一個可以解釋來龍去脈, 做乜事
要好似唔客氣咁同 sg 打 war, clan war 以我入過所有 oversea clans 咁耐, 只會係 fun fight,
大家建交既一場 war, 而家睇你地相方好似要你死我活, 為乜??? 為啖氣?? 比人笑 hk 冇好既
pkers?? or what???

仲之而家人地都去埋樂古 clan chat flaming and spamming 啦~!! 真係多謝你地今次
clan war 同 sg 既關係打得真係 "好好"~!!! thx a lot~!!:lol

算把啦~!! 祝你地今個星期既 clan war 贏光輝~!! fight 低 sg, good luck~!!

回復 支持 反對

算啦,現在我其實也不清楚他們在攪什麼
太多誤會,攪到原本係一場普通既clan war,依加攪到咁樣
ps:咁係邊個講uloxeme係 hk leader嫁?

回復 支持 反對

原帖由 tommy1994 於 8-1-2008 14:58 發表
算啦,現在我其實也不清楚他們在攪什麼
太多誤會,攪到原本係一場普通既clan war,依加攪到咁樣
ps:咁係邊個講uloxeme係 hk leader嫁?

因為呢次clan war,或者唔關事啦,可能咁好彩

多左好多人黎nakuz hk

*sg ftw hk ftl*
我作為nakuz cc 既recruit

我又冇咩好講- -
原來我咁耐無入過nakuz hk...呢幾日咁多人黎過攪事...只好見個kick個
煩請各位general幫手...我好少會係#nakuz hk出現...
今個星期六我個人唔會黎(你地都唔希望我地黎吧- -),希望你地....加油...

p.s.其實johnny lapa同myroc既general係佢地forum冇講過uloveme係hk leader

sg人更加有可能唔知uloveme係香港人tim
回復 支持 反對