樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hk vs Singapore (記者:Undead)

deleted la~~~

回復 支持 反對

原帖由 timmy3132 於 8-1-2008 15:27 發表
"某D樂古人同amy狗要吠, 由得佢, 唔駛上門去樂古同佢地1般見識。
要幫打的人, 佢地自然會去, 唔會理果D人亂吠。
頂多下次叫星加波佬 post去樂古班大佬面前動土":lol :lol

From MyXXX;P ;P

人地都刪左段野啦
仲post上黎做咩喎
回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 8-1-2008 16:52 發表

人地都刪左段野啦
仲post上黎做咩喎

算吧∼∼暫且不理罵amy既話題

其實如果你地唔話要mass既話

就唔會引起咁多紛爭...

因為mass起上黎,香港既玩家一定唔夠sg既玩家黎

可知道...香港實際上有番咁上下lvl同能力既玩家....寥寥可數...

我都建議你地下禮拜....限制人數吧

說句客觀的說話∼∼

nakuz同myroc加埋,都未必夠50個100+

而sok一個clan都已經有70幾個110+∼∼∼∼

諗諗佢∼∼

而且上次war...其實sg未出過d sg既大人物咁制tim....

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 8-1-2008 18:43 發表

i knew this is a fight with myorc and sg,not hk with sg,myorcer said this is hk vs sg cuz johnny lapa told armoursummon hes the hk leader...fool

我想講佢同armoursummon講過係the leader of hk 囉
佢只係話佢係leader of "RS @ MYxxx" 同 "RS @ MYxxx" 係一個香港的討論區
當時唔只我在場, 仲有其他人
至於armoursummon有冇理解錯誤就唔知啦

事實上
有d人未唔知成件事ge來龍去脈就去clan war
而且對方亦想有一個地區 vs 地區的clan war
所以有d myorcer said this is hk vs sg 好正常
回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 8-1-2008 16:52 發表

人地都刪左段野啦
仲post上黎做咩喎

I just found it a bit funny.......
回復 支持 反對

i just joined the war for fun =.=  

都估5到甘=.=
回復 支持 反對

戰爭已經開始左,一係打落去,一係投降,既然SG已經當同成個HK既RS打,不如盡力係下星期打低佢地,SOK好多人都唔知SG VS HK尼件事,SOK唔會太多人幫SG,人地SG個Leader都唔方有料得去邊,叫黎個D分分鐘都唔識PK,Regrading to上次戰況,我地唔一定係輸既,各位加油!!!
(以上只屬個人感受,並非HK team or nakuz之立場)
回復 支持 反對

1 問下你果個JL 同對方講過D 咩先喇?
1.1 佢話自己係HK Leader, 並唔只代表Mxxxx (Armour 有相為證)
  1.1.1 你地應該有責任去講解清楚並且確保對方完全明白及同意
   1.1.2 JL 並無呢個能耐去代表HK
    1.1.2.1 處事方法, 對外交際, 內部協調, 人際關係, 領導能力, 管理方式 等
                暫未見有特別出色之處
     1.1.2.2 若要進行比較 / 代表HK, 請以其資歷與功績作評核
     1.1.2.3 各曾在Wild 活躍的HK元老也並未出聲, 不應自立門戶, 代表我們吧?
1.2 如果係地區性既話並唔應該係Mxxxx 單方面去Agree 進行呢場War & 訂立規則
   1.2.1 應先與整個地區有能力及有組織的代表進行討論再作決定
1.3 如果係Mxxxx vs Sg 就唔應該使用HK 名義
1.4 如果係Mxxxx vs Sg 就唔應該上黎Nakuz Mass 人
1.5 你地有責任講解並將War 的詳情向自己的Member 交代清楚, 而非將責任推卸

2 HK 並不應該與SG 進行任何War
2.1 HK 應長期與SG 保持友好關係
  2.1.1 每一場War 即使意義多重多好也好, 也總會有誤會之處, 影響雙方關係
    2.1.1.1 只要一個Member Flaming, 誤會就會產生
    2.1.1.2 任何人也不能確保戰事進行前/中/後會有任何突發事件發生
  2.2 HK的而且確暫無能力與SG 比較
   2.2.1 遠的不說, 只說HK PK Team 已經有眾多元老級休憩中

3 並無義務參與其所謂代表HK 的War
3.1 HK 與否也不能確實
3.2 輸OR贏, Sorry, 兩者我地唔會覺得開心 / 值得去停止討論
   3.2.1 務必分別清楚整件事來龍去脈
    3.2.1.1 HK 玩RS 既人一定唔小, 以我地同SG 既關係&交情, 佢地一定知
     3.2.1.1.1 我地與SG 建立左固定良好關係, 並經常互相協助
     3.2.1.1.2 SG 並唔會以為HK 只有你地能夠代表,Moz,Vincent 等呢D大人物已經遠超你地
     3.2.1.1.3 你地用你地既名義去進行,自然應該使用你地既Spamming,而非使用HK
      3.2.1.1.3.1 你地用得HK 有意或無意企圖想想代表HK
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對