樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hk vs Singapore (記者:Undead)

原帖由 Lazy基" 於 6-1-2008 21:10 發表

if you know the reason that's okay..
off topic:how come you only have 37 post in nakuz but you have that high point and marks !?

HAXXXXXX!!! LOL, btw i have 28 posts only including this, not 37 lol

aww, yea i was wondering when i join the clan, i keep asking, is this a hk clan!? coz the name is myroc forum :S

omg that johnny...he claimed he's one of the 3 representatives of hk, together with uloveme =.=

so r all nakuz ppl gonna go for the war this saturday?

回復 支持 反對

以下係我呢幾日睇到既野
Armoursummon原先想同MyxxC建交, 到MyxxC Clan Chat'拜訪'
Toto Li說了'so', ArmoursummON認為被insult
johnny lapa其後Armoursummon's Clan Chat了解事件後就宣戰

5/1 下午(14:57), Nakuz 收到該晚(21:00)會有clan war的消息
       Clan War 期間, Clan Chat & Clan Name 是"Mxxrc Forum"

問題起源於MyxxC Clan Chat.
Nakuz收到的消息是稱 "人地係各香港宣戰" .
但宣戰的地方應該只有MyxxC吧?

myxxc 係base 係hk, 但唔等如全hk.... 佢地confuse, 佢地架事, 但係事實係咁。
引自MyxxC

既然Singaporean 當時assume左 HK等於MyxxC, 那向香港宣戰就只是向MyxxC宣戰了
這樣Nakuz根本沒有需要參加這場Clan War.

呢篇野, 我唔認為我有偏幫Nakuz
至於N記....算啦....
引用自MyxxC

對於呢句野, 我真係唔明啦, 可能係我唔了解or往事啦

至於今日我入去MyxxC Clan CHAT時, 有人話我"spy"果d野, 我乜都冇講過, 然後被kick了, 對於"myxxc 公開型 clan chat" ...唉
以上係個人意見

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

如果唔係打著hk既旗號,相信很多nakuz人也會重新考慮去唔去

有點給騙了的感覺吧

也許myxxx係nakuz給予我地既資料有點誤導成分

p.s.我個人建解,比你cop去myroc都好,唔好話nakuz話你喇
係moz6779話你....- -”有下次唔該寫清楚d
唔好攪到有誤會大家都唔好過∼∼!
回復 支持 反對

又是Johnny Lapa嗎
他的每次舉動都非常出位....
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 8-1-2008 21:53 發表
Lf2 god,睇下jl 講咩先出聲?

okok~
可能真係我錯啦
不過你可以睇下出自jl's mouth o係 7-1-2008 講ge野作參考

"上星期四 [3-1-2008], 我收到在game中的pm,叫我回cc (clan chat)
原因係有人話找我及在cc中搗亂~
因為我lag機既問題, 不能及時回cc. 而當我回到cc時,搗亂者已離開~
因此我想知道什麼人來訪,及得到一個叫Armoursummon 既名
我就去找對方及問有關來訪何事~
及作出自我介紹,
我的回應係: 我是RS@MyORC的 leader, 而 RS@MyORC係一個 香港的討論區
至於對方有沒有理解錯誤, 我當時沒辦法得知吧!
*我從未講過,我係LEADER OF HONGKONG"
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 8-1-2008 21:53 發表
Lf2 god,睇下jl 講咩先出聲?

第一幅圖係armoursummon講既,如果係佢自己誤會左,咁佢緊係話JL講自己話係leader of hk啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 9-1-2008 17:50 發表

請問你有沒有圖?
另外,我會信Armoursummon多過johnny lapa,佢既誠信係好低囉

冇圖呀
係cop自jl o係myxxx ge 一個post

呀仲有
我冇記錯o個陣好似係我有份叫佢入cc ga

回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 9-1-2008 05:07 AM 發表

okok~
可能真係我錯啦
不過你可以睇下出自jl's mouth o係 7-1-2008 講ge野作參考

"上星期四 [3-1-2008], 我收到在game中的pm,叫我回cc (clan chat)
因為我lag機既問題, 不能及時回cc. 而當我回到cc時,搗亂者已離開~
因此我想知道什麼人來訪,及得到一個叫Armoursummon 既名
及作出自我介紹,
我的回應係: 我是RS@MyORC的 leader, 而 RS@MyORC係一個 香港的討論區

唉, 仲為左呢樣野係到嘈~!!!

以我上過去亦都睇過好幾次有關上星期搵人 clan war 既 post 係只有呢一段

及作出自我介紹,"

之後所提及就係佢地會同 sg clan war, 地點, 時間, 參加既人數等...

而另一段係 clan war 後我所見到既, 即係 lf2god2003 所講 7/1 既事

"我的回應係: 我是RS@MyORC的 leader, 而 RS@MyORC係一個 香港的討論區

呢個 war 後, 講番佢自己冇同人講過係 hk leader... 以我所睇過既某 forum post

件事唔發生都發生左, 嘈又嘈左咁耐, 好煩了(包括我既 msn pm), 人地 sg 都誤會左,
而家可以修補番咩, 我睇好難囉, 而我亦都睇左太多某 forum 會員既心態都想同 sg 打到你死
我活咁, 不如留番多d時間去練好 team work 同用咩戰術, 好過係到終日唔停係到
講番事前既野了...

我之前都講左唔係每一個樂古既會員知道呢場 war 為乜而打, 亦有好多人比左 comment 出黎,
就係大多數既人都唔想再知誰是誰非了, 始終開始場 cc 風雲既地方亦都唔係樂古, 冇樂古既人
知道當時真正既某 forum 既人起先還是 sg, 完了好嘛~!!

**p.s. 但係 clan war 在 1月5日打的**

唉.. 真係未試過回一個 post 我要改完又改...

仲有如果大家再為咁而嘈, 只會令到兩個 forum 既會員關係比先前仲差, 怎至只係因為
今次某 forum 同 sg clan war, 而令到另一場 forum war 發生的, 仲有做人都要禮貌點,
唔好開口埋口叫人做狗, 雖然樂古版主叫狗狗, 我亦唔介意某 forum 會員咁講我, 我有冇
因今次 clan war 去過某 forum 吠過, 相信入面既會員比我還清楚, 唔通係樂古出 post,
都要比佢地話我地唔岩?? 講左好多次參加既人就會自動加入或者去集合, 唔去既人唔通
果d人全部都係狗? 不過叫人狗既人只會令到睇到既人覺得呢d人冇家教同冇 control 自己
既能力, 盡量叫人 control 下自己...

回復 支持 反對