打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 詢問處 (可問配點、技能資料、物品資料、怪物資料但經驗值或王等資料除外)

關閉 [複製鏈接]

回復 61# 的帖子

1.你鐘意o.o...各人喜好...冇人迫你
2.我都冇話你唔俾人修血o.o...而通常修血的確唔算雙修...so呢句我唔知點答你
3~4冇話可說...你正字優先~_~

我個人喜好愈多血愈好~_~
力槍不嬲唔夠防...要血頂仲好
有時往往差小小血就係pk果陣俾人殺左~_~
而我話修精技果d又唔係叫佢永世做住ec先~_~
有好過冇..幫到全team頂到有ec黎唔好~_~?

仲有你#71個帖
你最好改下
因為:
1.精劍技27lv就有劍氣2式範圍技....一野9隻...but角度麻煩少少...唔需要用死17同37
2.虎令任63lv做得...你鐘意幾v都做得ge
3.建議係狗洞升到86lv再入車場...不過75lv都出得ge...but少個場升
4.碼頭90lv入;中洞140lv入....勇ge設定
5.承第3題....有車場呢個地方..呢句廢
6.商洞3號隧道係冇輕輪跌...呢件王武...唔係貝王我諗都冇咩王會跌
7.170入到實驗場升o.o

根據情報,原來係涉谷升都好快= =
but問題係要買卡入去
講真...未到63入虎令之前我都唔知係邊升好-.-
有時有場又冇人升...如果精劍要單升應該唔係難事...學到67入狗洞單升都可能得o.o

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
1.精劍技27lv就有劍氣2式範圍技....一野9隻...but角度麻煩少少...唔需要用死17同37 [同意]
2.虎令任63lv做得...你鐘意幾v都做得ge [唔係 64 咩]
3.建議係狗洞升到86lv再入車場...不過75lv都出得ge...but少個場升 [車場等 97 先入唔怕痛]
4.碼頭90lv入;中洞140lv入....勇ge設定 [我以為好似亂咁 67 都入得中洞]
5.承第3題....有車場呢個地方..呢句廢 [係]
6.商洞3號隧道係冇輕輪跌...呢件王武...唔係貝王我諗都冇咩王會跌 [噢...]
7.170入到實驗場升o.o [危險的說]
回復 支持 反對

回復 73# 的帖子

2. [唔係 64 咩]<-自己試
3. [車場等 97 先入唔怕痛]<-痛得幾多...力刀都唔怕...最多一下20幾30..而且86入去升好過係狗洞虎令1,2f升....一轉3,4%到...唔使珠
4.[我以為好似亂咁 67 都入得中洞]<-亂以前都係90lv入碼頭140lv入中洞...好似06年聖誕改左
7.[危險的說]<-的確...冇迴ge..一隻怪2,3百攻...but本洞都係咁...怕咩....所以血好緊要...防係其次....最緊要識爆水=.=
回復 支持 反對

多謝哂2位的回答=]=]=]

旦係e加玄洞真係完全冇人升咁wor-,-
回復 支持 反對

我想問,,,點先有寵物
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
寵物卡... 囧rz...
回復 支持 反對

我想問下+1~+9的機率係點架?
回復 支持 反對

+1 ~ +4 好似係必中
+5以後就唔太知
回復 支持 反對

以我咁多次充野經驗
充+5  75%到
  +6 50%
  +7 25%
+8  1x%
回復 支持 反對

精拳73lv打咩場升最好,出左狗洞,虎令自己一個升又好易死,點搞?
回復 支持 反對