打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 艾索德 討論集中帖

話說王飾王武呢家野要賣到出去係件好難既事...呢D都冇咩人會要
pk1pk1kp1 發表於 1-9-2011 20:40

買點放金囉,但好多昆狗,賣一張800點對新手黎講好夠用,練下技術玩到50先換勁裝

王武王色我多都唔要賣哂去,人地想打就一件都冇,人地出封,我都送比佢
回復 支持 反對

買點放金囉,但好多昆狗,賣一張800點對新手黎講好夠用,練下技術玩到50先換勁裝

王武王色我多都唔要 ...
hok5 發表於 2011-9-1 23:18

俗稱將錢奸商回來

-
回復 支持 反對

俗稱將錢奸商回來

-
FMK. 發表於 1-9-2011 23:24

= =無奸不成商,唔係昆狗就好啦
回復 支持 反對

鎖3加跳躍,快又跳得高,點會冇用,唔係計攻

以前我玩pvp,封測30lv未出轉職

都係用前前x 跳z 踢 xxz  ...
hok5 發表於 1-9-2011 23:12
我覺得300mp正係跳高D吾係幾抵...
回復 支持 反對

回復 34# pk1pk1kp1

參一腳,符文火鳳除了回復MP外,另一優點是[吸收魔法攻擊]
副本裡效果依然不大,只是不大並不是沒有用,想像一下一個快速盾兵後面站著四個黑精靈弓箭手,其中一個是雙火霸體精英另一個是雙光精英

其實暫版主還不太懂騎領的恐佈點而已,風火輪基本上威能,配合>>^Z
可以說是近乎無縫攻擊
回復 支持 反對

回復  pk1pk1kp1

參一腳,符文火鳳除了回復MP外,另一優點是[吸收魔法攻擊]
副本裡效果依然不大,只是不大並 ...
神秘的冷燕 發表於 2011-9-4 09:05

問題在於他很單調的斬斬斬
視覺上不太享受
連技威能我是十分認同的-.-

-
回復 支持 反對

回復 36# FMK.

所以我都玩些花款,不然真會連得我睡著
平常我是ZZ>>^XX,第三刀沒有砍下去,第二個輪之後就ZZ>>X浮空然後^vX退擊倒值重新再連
平台上用ZZ>>vZ,也是沒砍第三刀,一直翻地翻地

副本技能基本上就末日誓言,很少用其他

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
FMK. + 5 原來可以咁降擊倒呢..!

查看全部評分

回復 支持 反對

我比較中意符文,好小玩騎領,但係符文的火球又不是很神威,血量又小
都好機械性,不過鎖2的確又唔錯,鎖3加跳又唔係加小小,都唔會哂左300mp
用真烈斬又扣得多,玩騎領隨左鎖3,用真烈都好,坐下打霸體王更是秒殺
回復 支持 反對

符文pvp比較有優勢就的確只有鎖2-3-
回復 支持 反對

鎖2好玩- -但係鎖1可以增加挑空次數,唔錯
回復 支持 反對