打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 艾索德 討論集中帖

玩凡符文的有冇覺得有點難連技
ledahdeath 發表於 16-9-2011 21:27
符文好易連技@@xzz zzz附魔zzz踢zzz鎖1>>^x zzz如此類推,間唔中放下符爆地門果D...
回復 支持 反對

回復  hok5

你要明白 艾爾之光的對戰充滿可能性

沒有一邊倒的戰力 沒有技能可以決定整個戰局的勝或 ...
糟糕君 發表於 15-9-2011 21:16

很多人就是追不到別人就說跑狗,現在的人贏了說廢物

輸了說狗,lag狗,我是有點lag,最近sev都係好lag,跑狗,我算是進攻型,我都算跑狗,咁大把人都係啦

所以我都唔想對戰了,打副又唔想組人,又lag又比人阻礙,單刷比較有挑戰性

以前你打贏人會有人來請教,又可以同人切磋,現在沒有這種事了,沒教人,也不會求教
回復 支持 反對

符文好易連技@@xzz zzz附魔zzz踢zzz鎖1>>^x zzz如此類推,間唔中放下符爆地門果D... ...
pk1pk1kp1 發表於 16-9-2011 21:31

係啦,點技果個網係咩,我唔見左

以前我玩艾仔都係用
前前x 跳z 踢 xxz 跳z zzz 爆氣+技3

e+轉左符文好似連技易左好好玩

前前x 前前跳x xxz 前前跳x 腳踢 zzz 爆炎 zzzx 地門 爆炎<<魔劍時 轉左符文,地門前zzz 爆氣 符爆再用 前前跳xz 之後地門

爆炎係正技,前前x 跳x 前前x 跳x 爆炎 前前x 跳x 前前x zzz 地門,連得順d

當然有人只用前前跳z/x都可以不停用啦
回復 支持 反對

連技 充滿可能性就是了

現在倒地值什麼的愈來愈讓人摸不著頭腦

技能大更動之後 使用腳踢也會直接倒地 比起原先減倒地值的效果不就完全失去了?
回復 支持 反對

連技 充滿可能性就是了

現在倒地值什麼的愈來愈讓人摸不著頭腦

技能大更動之後 使用腳踢也會直接倒地 比 ...
糟糕君 發表於 16-9-2011 23:54

以前打起3次/連打20下會倒地,現在澄可以無限loop,連得好一條命冇左
爆炎加腳踢本身好好用,愈來愈唔知點,不過人會進步的,好似永恆都180度大番身啦
回復 支持 反對

很多人就是追不到別人就說跑狗,現在的人贏了說廢物

輸了說狗,lag狗,我是有點lag,最近sev都係好lag, ...
hok5 發表於 16-9-2011 23:16
捻起上次我隻符文玩pvp,符爆換左地門試下玩睇下點,之後用地門打死左個人,之後果個人話我技9佢又技B 又慧爆都未話佢技9sosad
回復 支持 反對

完全明白裝備係有幾重要48名家set對住+8x武3暗狂吸mp+不倒地連技魔都斷唔到就比人1set連死
回復 支持 反對

捻起上次我隻符文玩pvp,符爆換左地門試下玩睇下點,之後用地門打死左個人,之後果個人話我技9佢又技B 又慧 ...
pk1pk1kp1 發表於 17-9-2011 10:14

冇裝咪唔好玩囉,反正我中意打怪
換技叫狗,我就換比佢睇,我4隻人物有b技
回復 支持 反對

新手岩岩玩 轉職 轉巨劍騎士定魔法騎士好
回復 支持 反對

新手岩岩玩 轉職 轉巨劍騎士定魔法騎士好
Siu乂昇 發表於 13-10-2011 23:20

咁你想玩物攻用打擊系,定用魔攻,轉符文裝備技術要求高技能好勁
回復 支持 反對