收起左側

拳術討論區

大家好!最近各方各路 拳手 們,狀態如何呢??發表一下吧!

我最近忙於安排 45後的EQ,所以無乜點練過摧心,
現在只得 11層8X%,只欠這一招,就會完成5真拳的目標了。

之後,就用暗器爆升LV,等雲起出"修真"內功,
最好開埋多一行五格學武給我,咁就 VERY GOOD LA。
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-5-12 04:29 發表
我最近忙於安排 45後的EQ,所以無乜點練過摧心,
現在只得 11層8X%,只欠這一招,就會完成5真拳的目標了。

之後,就用暗器爆升LV,等雲起出"修真"內功,
最好開埋多一行五格學武給我,咁就 VERY GOOD LA。 ...

我經過一番考慮後,轉升拳法,但是 對於暈技我升閨少林好或是野球亂舞好呢

我只有一個技位,也沒可能有錢買通慧卷
回復 支持 反對

原帖由 tom12345678 於 2007-5-13 13:15 發表

我經過一番考慮後,轉升拳法,但是 對於暈技我升閨少林好或是野球亂舞好呢

我只有一個技位,也沒可能有錢買通慧卷

回:tom12345678,你好!

轉拳法??  為何呢??
玩得不錯的你,倒不如留起錢錢買通慧好過啦!

其實拳法好難玩的,我情原你保持原狀,繼續練技賺技點先,
之後有多餘錢才想下轉職吧!

雖然,快將推出(內功)修真,但也不必要咁快就去追趕吧。

還要打好基礎,練好武功,想清楚打後日子的玩法,還好啦!

ps: 我摧心已經12層完了,得閑先去修埋真技,現在趕升Lv為首要目標,
希望以每週1個 Lv的進度而出發。

拳手們的你,最近狀況如何呀!發表一下意見吧!
回復 支持 反對

我想問下 29 lv 拳正常有幾多攻呢??
我得 480... 同埋拳 可唔可以 破千攻呢?
回復 支持 反對

原帖由 [H]狂戰士 於 2007-5-20 10:58 發表
我想問下 29 lv 拳正常有幾多攻呢??
我得 480... 同埋拳 可唔可以 破千攻呢?

回:狂戰士,你好!

SORRY AR!
答唔到你第一個問題,因為我現在是41LV,都係得 480左右攻。 ><"
還是等待,有關力拳師解答比較準確。

拳手當然可以過千攻啦!

加油吧!
回復 支持 反對

嘩!!e+多左好多人玩拳 你地係唔係墨魂嫁?
回復 支持 反對

回復 #195 [H]狂戰士 的帖子

加全力既一定上到1千攻   我依家41LV   有1219攻
回復 支持 反對

原帖由 0粉刷 於 2007-5-24 13:46 發表
加全力既一定上到1千攻   我依家41LV   有1219攻

哦!你是全力拳手嗎??

有機會找你試下比武,
我想看看全力的拳,在上下不出1lv時的測試。

有時間我試下密下你,可以嗎??

回復 支持 反對

.......

我想請問下拳手有咩配點方法好用 唔該講明咩配點有咩好!!- -

另外可唔可以講解下拳手同各職業pk既贏面同應該點打法@@ 拜託明先生講解下啦
回復 支持 反對

原帖由 hoplam 於 2007-5-31 22:21 發表
我想請問下拳手有咩配點方法好用 唔該講明咩配點有咩好!!- -

另外可唔可以講解下拳手同各職業pk既贏面同應該點打法@@ 拜託明先生講解下啦

回: HOPLAM,你好!

你的問題,有D難度哦!其實在拳手區內大致上你也可找到答案的。
努力D爬下文吧!!

簡單D,玩拳者,可擁有外功的暈技,二招 ( 闖少林 / 野球亂舞 )。

配點方面,好除自己的方向,本人一點力量也沒加過,
全依靠 EQ的附加屬性 AND 符咒 / 面具,令力量方面略為提高。

PK比武方面,要用拳贏對方,好依靠你的走位。
因為你埋唔到對方身出(少林/野球)的話,有可能被對方用冰定住左身,
咁就只有(如封)作攻擊。
比武是一項不錯的遊戲內功能,可讓大家互相動動腦根,如何致勝。

所以我話你的問題,是好難解答的。
回復 支持 反對